Eljött a kompakt autók új generációjának ideje. Legújabb modellünk friss formatervének és fejlesztéseinek köszönhetően vezetője és utasai számára egyaránt kategóriát teremt, formája bárhol a világon megállja a helyét.

Eljött az új Suzuki Swift ideje.

A koncepció világos volt, az új Swift kifejlesztését teljesen új filozófia köré szervezték: míg a japán autók tervezésekor a fejlesztők gyakran a japán autóvezetők igényeit veszik figyelembe, az új Swift tervezői és mérnökei elsősorban Európára koncentráltak. Az eredmény magáért beszél. Az új Swift egy karakteres, tágas, kifinomult, könnyen kezelhető és élvezetes autó, mely ráadásul ütközésbiztonságban és lopásvédelemben kategóriájában kiemelkedő.

A belső térben a kormány mögött a stílus, a sportosság és a pazar vezetési élmény egyedülálló kombinációját élhetjük át. A számtalan technikai újdonsággal, és osztályánál gazdagabb kényelmi, valamint biztonsági felszereltséggel büszkélkedő új Swift új mércét állít fel a kategóriájában.

Új Swift. A kompakt autók új megközelítése. A Suzuki új filozófiája!

>>Tovább>>

 

 

A MOLNÁR Kft. a gyártó által megadott adatokért nem vállal felelosséget, azokat és az árakat elozetes bejelentés nélkül megváltoztathatja!